19 Απριλίου 2024 / 3:59 μμ
19 Απριλίου 2024 / 3:59 μμ

Αντίδραση ΝΔ για τις αλλαγές στις Ενοπλες Δυνάμεις

από fimotro

Για έλλειψη σεβασμού στις Ενοπλες Δυνάμεις και άγνοια κάθε έννοιας αξιοκρατίας κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Οπως δήλωσε ο κ. Κικίλιας, «ο κ. Τσίπρας, λίγες ώρες μετά τη ζημιογόνο για τα εθνικά συμφέροντα Συμφωνία των Πρεσπών, αποφάσισε να κάνει κρίσεις ημετέρων στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο ίδιος αγνοώντας κάθε έννοια αξιοκρατίας και αποστρατεύοντας ικανότατα στελέχη, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά και σε μια τόσο κρίσιμη εποχή, την έλλειψη σεβασμού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας. Το παρήγορο είναι πως δεν θα ξαναγίνουν κρίσεις με αυτόν στο τιμόνι της χώρας».

Πώς σχολίασε ο Πάνος Καμμένος τις αλλαγές στις Ενοπλες Δυνάμεις

«Συγχαρητήρια στους νέους Αρχηγούς Επιτελείων. Τεράστια απώλεια για το Στράτευμα ο Αντιστράτηγος Στεφανής έως τώρα ΑΓΕΣ. Καλή επιτυχία στο έργο αυτών που παραλαμβάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους φεύγουν. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα μαζί σας. Η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας».

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου

Το ΚΥΣΕΑ συνεδρίασε χθες υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την επιλογή της νέας ηγεσίας στις ένοπλες δυνάμεις.

Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, το Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα:

– Την επιλογή του Αντιπτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου ως Α/ΓΕΕΘΑ

– Την επιλογή του Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά ως Α/ΓΕΣ

– Την παράταση της θητείας του Αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη ως Α/ΓΕΝ για ένα έτος.

– Την επιλογή του Αντιπτέραρχου Γεωργίου Μπλιούμη ως Α/ΓΕΑ

Επίσης, το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την παράταση για ένα έτος της θητείας του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναυάρχου Σταμάτιου Ράπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα