19 Απριλίου 2024 / 8:13 πμ
19 Απριλίου 2024 / 8:13 πμ

Ανοικτή η “πόρτα” της Μίλαν για Ιμπραχίμοβιτς

από fimotro

Ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, Μάσιμο Μιραμπέλι, άνοιξε εκ νέου την “πόρτα” της επιστροφής του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, στους “ροσονέρι” με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο.

Το όνομα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς απασχολεί το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Μίλαν στον ιταλικό Τύπο τα τελευταία καλοκαίρια. Ο 35χρονος Σουηδός παραμένει στην ατζέντα των “ροσονέρι” με τον αθλητικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Μάσιμο Μιραμπέλι, να μιλά για “επιστροφή παλιού γνώριμου” σε ερώτηση δημοσιογράφων της γειτονικής χώρας με αντικείμενο τον Ζλάταν.

“Γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να κάνουμε κάποια κίνηση για την επίθεση. Επιστροφή του Ιμπραχίμοβιτς; Στη ζωή, δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Κάποιος παλιός γνώριμος μπορεί να επιστρέψει, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα. Θα αξιολογήσουμε όλες τις περιπτώσεις και θα αποφασίσουμε μετά την 15η Αυγούστου”, υποστήριξε ο Μιραμπέλι με τον ιταλικό Τύπο να ερμηνεύει τις δηλώσεις του ως προσπάθεια επαναπροσέγγισης με τον Σουηδό.

Ο Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος δεν έχει αναρρώσει ακόμη από τον τραυματισμό του και παραμένει χωρίς ομάδα, φόρεσε τη φανέλα της Μίλαν κατά το παρελθόν κατακτώντας ένα πρωτάθλημα κι ένα SuperCoppa.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα