19 Απριλίου 2024 / 4:58 μμ
19 Απριλίου 2024 / 4:58 μμ

ΑΝΕΛ: Δεν τίθεται θέμα ρήξης με τον ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Κεκλεισμένων των θυρών διεξήχθη η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, λίγο πριν τη συνάντηση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες έκανε λόγο για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνω, σε ήπιους τόνους.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν σενάρια ρήγματος στη συγκυβέρνηση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, κάτι που είχε πει και το πρωί από την Ανδραβίδα ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος. Ωστόσο αναφερόμενη στις διαφωνίες που υπήρξαν και εξακολουθούν να υπάρχουν σε ζητήματα όπως το Σκοπιανό, η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, αλλά και η υπόθεση Σαββίδη, η εκπρόσωπος του κόμματος είπε:

«Δεν είμαστε εταίρος χωρίς άποψη. Έχουμε άποψη και θέση και την διατυπώνουμε». Μάλιστα τόνισε πως η θέση των ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό παραμένει σταθερή.

Η κυρία Παπαδοπούλου είπε πως στη συνεδρίαση της ΚΟ συζητήθηκαν οι αντιπαραθέσεις των βουλευτών των ΑΝΕΛ με αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε «όταν υπάρχει συμφωνία σε επίπεδο κορυφής, μπορεί να τραβηχτούν κάποια αυτιά».

Πρόσθεσε μάλιστα αναφερόμενη στους βουλευτές που ανεβάζουν τους τόνους ότι «σε ένα βαθμό είναι υγιές να υπάρχουν διαφωνίες. Το αντιμετωπίζουμε όσο πιο ήπια. Είμαστε 154 και μιλάμε για έναν μπορεί να του γίνει μια παρατήρηση», κατέληξε, «φωτογραφίζοντας» πιθανόν τον Δημήτρη Καμμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα