28 Μαρτίου 2024 / 7:20 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:20 μμ

Ανατροπή: Σεσημασμένος κακοποιός ο άνδρας που αυτοκτόνησε από το Blue Star Naxos!

από fimotro

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του επιβάτη του «Blue Star Naxos» που έπεσε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης. 

Η διαδικασία ταυτοποίησής του μόνο εύκολη δουλειά δεν ήταν για τις αρχές, αφού ο μεσήλικας που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του, δεν είχε σχέση με τα νησιά των Κυκλάδων.

Μετά από εμπεριστατομένες έρευνες του Λιμεναρχείου Σύρου και της Αστυνομίας, αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, οι οποίες των αναζητούσαν. Αυτός, ενδεχομένως, ήταν και ο βασικότερος λόγος που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα και στην αυτοκτονία.

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των ερευνών, η δράση του επικεντρωνόταν σε περιοχές της Αττικής. Κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιους λόγους βρέθηκε στο Blue Star Naxos για το τελευταίο του ταξίδι, αυτό είναι ένα στοιχείο για το οποίο μπορεί να μη δοθεί ποτέ ακριβής απάντηση.

Πηγή: cyclades24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα