18 Απριλίου 2024 / 6:38 μμ
18 Απριλίου 2024 / 6:38 μμ

Ανατροπή και στην υπόθεση των “εκβιασμών” φέρνει η αγωγή του Τάκη Μουσσά στον Alpha (έγγραφα)

από fimotro

Η αγωγή των 2,5εκ ευρώ του Τάκη Μουσσά στη Γ. Παπαδάκου, την ιδιοκτησία και την διευθυντική ομάδα του Αlpha ΤV φέρνει τα πάνω κάτω και στην υπόθεση των φερόμενων εκβιασμών. Με τα έγγραφα που επισυνάπτονται, τους διαλόγους του με δημοσιογράφους αλλά και την Αμαλία Κατζου φαίνεται ξεκάθαρα αφενός ότι ο Τάκης Μουσσάς δεν χρηματίζεται και αφετέρου ότι η Κάτζου δεν νιώθει κανένα φόβο και απειλή . Ο δημοσιογράφος μάλιστα δείχνει ενδιαφέρον και φροντίδα για την κόρη της . Γεγονότα που όπως τονίζει στην αγωγή του απέκρυψε εσκεμμένα στην εκπομπή της Check Point η Γ Παπαδακου -που προέβη σε επεξεργασία στα αρχεία των απορρήτων συνομιλιών που είχαν εξαχθεί αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της ανάκρισης- ώστε να φιλοτεχνήσει την εικόνα του αδίστακτου εκβιαστή.

Ταυτόχρονα υπέβαλλε 2η μήνυση για κακουργηματικές πράξεις η οποία ζήτησε να συσχετιστεί με την πρώτη ώστε να μετατραπεί η κατηγορία σε κακούργημα κατά συρροή . Ζητά επίσης την εφαρμογή της διαδικασίας του αυτοφώρου για τους μηνυόμενους διότι το κακούργημα συντελείται καθημερινά με την προβολή των σχετικών video. Ο δημοσιογράφος Τάκης Μουσσάς αφού παρέμεινε ως υπόδικος για 360 μέρες στο Κ Κ Κορυδαλλού είναι ελεύθερος εδώ και σχεδόν εξι μήνες μετά απο απόφαση του Συμβουλίου Εφετών . Είχε προηγηθεί πρόταση της αντιεισαγγελέως που έκρινε ότι “από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει οτι υπήρξε ποτέ εγκληματική οργάνωση “.
Η νέα μήνυση περιλαμβάνει προσωπικούς διαλόγους με την τέως ΓΓΔΕ Κ. Σαββαίδου αλλά και την άποψη της Γ. Παπαδάκου οτι αποτελεί κακούργημα και μόνο η συνομιλία μαζί του..
Ο Τάκης Μουσσάς εστιάζει επίσης -με σχετικά έγγραφα στην αγωγή του – στην αλλαγή των αρχικών καταθέσεων της Αμαλίας Κάτζου και του διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ Γιάννη Μπενίση – 5 μέρες μετά την προφυλάκισή του- στις οποίες δεν γίνεται πλέον αναφορά σε ομάδα 3 ατόμων άρα και σε εγκληματική οργάνωση γεγονός που ξέχασε εσκεμμένα η Γ Παπαδάκου . Μάλλον τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις εν αντιθέσει με τη φράση του Ουμπέρτο Εκο ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα