29 Μαρτίου 2024 / 4:28 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:28 μμ

Ανατίναξαν ATM στα Καμένα Βούρλα – 45.000 ευρώ κατεστραμμένα χαρτονομίσματα!

από fimotro

Αγνωστοι δράστες ανατίναξαν το ATM της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στο κέντρο των Καμένων Βούρλων, περίπου στις 5 το πρωί. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρή.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι άγνωστοι δράστες ανατίναξαν το ATM διοχετεύοντας αέριο μέσα στο μηχάνημα, χρησιμοποιώντας λάστιχο και στη συνέχεια προκάλεσαν έκρηξη με μια μπαταρία.
Από την έκρηξη σημειώθηκαν σημαντικές ζημιές και μέσα στον χώρο που στεγάζεται η τράπεζα ενώ παραμένει άγνωστο πόσα χρήματα πήραν οι δράστες, καθώς τόσο οι αστυνομικοί που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή όσο και οι γείτονες έως το πρωί μάζευαν κατεστραμμένα χαρτονομίσματα τα οποία υπολογίζονται περίπου στις 45.000 ευρώ.
Παρά το γεγονός ότι αστυνομικοί βρέθηκαν πολύ γρήγορα στην περιοχή που θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, κανείς από τους γείτονες δεν πρόλαβε να δει τους δράστες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα