19 Απριλίου 2024 / 2:04 μμ
19 Απριλίου 2024 / 2:04 μμ

Αναστασιάδης: Ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη η ανάπτυξη στην Κύπρο

από fimotro

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης χαιρέτισε σήμερα τη συνεχιζόμενη καταγραφή της ανοδικής πορείας της οικονομίας, η οποία, όπως τόνισε, δημιουργεί και τις απαραίτητες συνθήκες να αντιμετωπιστούν σταδιακά αλλά και αποτελεσματικά τα προβλήματα που η οικονομική κρίση προκάλεσε στον κυπριακό λαό.

Σε γραπτή του δήλωση με αφορμή τη δημοσιοποίηση των στοιχείων από τη στατιστική υπηρεσία και τη Eurostat για την πορεία της κυπριακής οικονομίας το πρώτο τρίμηνο του έτους, ο πρόεδρος Αναστασιάδης, αφού χαιρέτισε τη συνεχιζόμενη καταγραφή ανοδικής ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας, τόνισε ότι αυτή ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη και άγγιξε το 3,3%.

«Η ικανοποίησή μου», πρόσθεσε, «δεν είναι παρά η ικανοποίηση που ο καθένας από εμάς νιώθει, αφού μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και τις θυσίες του λαού μας επιτυγχάνεται η σταδιακή αποκατάσταση της πλήρους ανάκαμψης αλλά και η επιτυχία των στόχων μας».

«Η σημερινή εξέλιξη αποδεικνύει ότι η επιμονή και η συνέπεια σε μια ορθή δημοσιονομική πολιτική, η πίστη στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, η ενίσχυση της αξιοπιστίας της χώρας μας διεθνώς, είναι τα μόνα εφικτά συστατικά που δημιουργούν τις συνθήκες σταθερότητας, τη σιγουριά και την προοπτική για το μέλλον», υπογράμμισε ο πρόεδρος.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος είπε ότι «αυτό που διαβεβαιώνω τον κυπριακό λαό είναι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, μακριά από οποιεσδήποτε σκοπιμότητες ή λαϊκισμούς, ώστε να μην επιτρέψουμε να επανέλθουμε σε δυσάρεστες συνθήκες του παρελθόντος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα