29 Μαρτίου 2024 / 3:55 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:55 πμ

Ανασκεύασε ο ΣΚΑΪ, ζητώντας συγγνώμη από τον Ιβάν Σαββίδη! (βίντεο)

από fimotro

Στροφή 180 μοιρών στον ΣΚΑΪ σχετικά με το υβρεολόγιο που έριχναν στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Πριν από περίπου δυο μήνες, ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός καθύβριζε τον ομογενή επιχειρηματία αφήνοντας πολύ βαριά υπονοούμενα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του γνωστού παράγοντα.

Αναλυτικά τα όσα είπε το Σάββατο ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων:

“Κατόπιν σχετικού αιτήματος του κύριου Ιβάν Σαββίδη και της εταιρίας καπνικών προϊόντων Donskoy Tabak, δηλώνουμε πως τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 25 Αυγούστου αποτελούσαν γενικής φύσεως δημοσιογραφικές πληροφορίες για τις διαπλεκόμενες σχέσεις Ρώσων καπνοβιομηχάνων και πολιτικών, οι οποίες αντλήθηκαν από παλαιότερη διαδικτυακή δημοσιογραφική έρευνα και σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν ατομικά τον κ. Σαββίδη του οποίου σεβόμαστε απεριόριστα τόσο την πολιτική όσο και την επιχειρηματική πορεία

Στο βαθμό δε που αναφέρθηκε συγκεκριμένα το όνομα του κ. Σαββίδη και της Donskoy Tabak ως εμπλεκόμενων δήθεν σε αμφιλεγόμενες συναλλαγές με το ρωσικό κράτος, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά πως δεν υιοθετούμε τις πληροφορίες της παραπάνω διαδικτυακής έρευνας και απολογούμαστε εάν με τη μετάδοση των παραπάνω πληροφοριών υπέστησαν προσβολή στο κύρος και τη φήμη τους.

Τέλος, μετά και τις σαφείς εξηγήσεις που μας δόθηκαν από τον κύριο Σαββίδη, επιθυμούμε με τη σειρά μας να διευκρινίσουμε ε ότι η ρύθμιση των χρεών του ΠΑΟΚ έγινε όπως όλα δείχνουν με την εφαρμογή της κοινή για όλους σχετικής φορολογικής νομοθεσίας, χωρίς να τίθεται ζήτημα ευνοϊκής μεταχείρισης από τις ελληνικές αρχές”.

Το βίντεο για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα