29 Μαρτίου 2024 / 11:49 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:49 πμ

Ανανέωσε μέχρι το 2020 με την Ατλέτικο ο Σιμεόνε

από fimotro

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παραμένει στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης ως το καλοκαίρι του 2020, αφού οι “ροχιμπλάνκος” ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου του.

 Στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης θα συνεχίσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε ως το καλοκαίρι του 2020, παρά τα όσα κατά καιρούς ακούγονται για το προπονητικό του μέλλον, όπου όλο αποχωρεί και όλο στους “ροχιμπλάνκος” παραμένει.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του 47χρονου ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2018, όμως οι δυο πλευρές αποφάσισαν να πορευτούν μαζί για δυο επιπλέον σεζόν, προς τέρψιν φυσικά των φίλων της ομάδας που έχουν δεθεί μαζί του με τον “Τσόλο”.

Ο Σιμεόνε έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας με την Ατλέτικο, την έχει οδηγήσει σε δύο τελικούς Champions League και σε μια κατάκτηση Europa League.

Αν μη τι άλλο, ο πιο πετυχημένος προπονητής της ιστορίας της και ενώ βρίσκεται στον πάγκο της από τον Δεκέμβριο του 2011, όταν πήρε την θέση του Γκρεγκόριο Μανθάνο. Αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του, θα έχει συμπληρώσει εννέα χρόνια στην Ατλέτικο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα