19 Απριλίου 2024 / 9:52 μμ
19 Απριλίου 2024 / 9:52 μμ

«Ανακρίνονται οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί» – Τι γράφει ο τούρκικος Τύπος

από fimotro

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάει και στον τούρκικο Τύπο η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Εβρο. 

Στα δημοσιεύματα γίνεται αναφορά για τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή το βράδυ της Πέμπτης (1ης Μαρτίου) αλλά και στο γεγονός ότι η Ελλάδα αρνείται να παραδώσει τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς στην Άγκυρα.

Το τελευταίο έρχεται να επιβεβαιώσει την φημολογία ότι η Τουρκία ίσως να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη υπόθεση για να πιέσει καταστάσεις.

Το CNN Turk αναφέρεται στη σύλληψη, κάνοντας λόγο για «βαριά χιονόπτωση» που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν οι δύο Έλληνες τον δρόμο και να μπουν στην Τουρκία. «Η νομαρχία Αδριανούπολης ενημέρωσε τα Υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών», αναφέρει το μέσο ενημέρωσης, επισημαίνοντας πως Τούρκοι στρατιώτες συνεχίζουν την ανάκριση.

«Συνελήφθησαν δύο Έλληνες στρατιώτες στον Έβρο», αναφέρει η ιστοσελίδα της Hurriyet που παραθέτει την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ελλάδας σχετικά με την υπόθεση, τονίζοντας πως οι στρατιωτικοί χάθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα