29 Μαρτίου 2024 / 12:12 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:12 πμ

Ανακοίνωσε τον Τάκη Λεμονή η ΠΑΕ Ολυμπιακός

από fimotro

Στη σίγουρη και δοκιμασμένη λύση του Τάκη Λεμονή κατέληξαν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Μπέσνικ Χάσι στην τεχνική τους ηγεσία.

Λίγες ώρες μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου αποδείχθηκε το «κύκνειο άσμα» του Κοσοβάρου προπονητή στον πάγκο των Πειραιωτών, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την επιστροφή του «Sir Takis».

Ο Λεμονής θεωρήθηκε από τους ιθύνονοντες των πρωταθλητών ως η καλύτερη λύση, καθώς γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό, ξέρει τους ποδοσφαιριστές, έχει καλές σχέσεις μαζί τους και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής, γεγονός που θεωρείται σημαντικό στην παρούσα φάση.

O 57χρονος προπονητής αναλαμβάνει για τέταρτη φορά (2000-02, 2006-08, 2017,-) την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και επιστρέφει μετά από πέντε μήνες, καθώς η προηγούμενη συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μαΐο.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα