19 Απριλίου 2024 / 4:49 μμ
19 Απριλίου 2024 / 4:49 μμ

Ανακοίνωσε Κασάμι η Σιόν

από fimotro

Ο Παϊτίμ Κασάμι επιστρέφει στην Ελβετία για λογαριασμό της Σιόν, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτή είναι η 7η ομάδα στην καριέρα του.

Στη Σιόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο 25χρονος Ελβετός μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, αποτελώντας παρελθόν από τον Ολυμπιακό, μιας και δεν ήταν στα αγωνιστικά πλάνα του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Κασάμι επιστρέφει στην Ελβετία μετά το 2013, όταν και είχε πάει δανεικός στη Λουκέρνη από την Φούλαμ και πρόκειται για τον έβδομο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μετά τις Μπελιντσόνα, Παλέρμο, Φούλαμ, Λουκέρνη, Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Κασάμι επιστρέφει στην χώρα του για να αγωνιστεί στη Σιόν, με την ελπίδα να βάλει και πάλι την καριέρα του σε ανοδική τροχιά.

Η Σιόν τερμάτισε πέρυσι στυην 4η θέση του πρωταθλήματος, έπαιξε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και αποκλείστηκε από τη λιθουανική, Σούντουβα, χάνοντας με 3-0 στο πρώτο ματς και φέρνοντας 1-1 στη ρεβάνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα