19 Απριλίου 2024 / 7:14 μμ
19 Απριλίου 2024 / 7:14 μμ

Αναδιπλώθηκε ο πρωθυπουργός για τη Novartis, η εκτίμηση του Γ. Κουτρουμάνη

από fimotro

«Εξήγησα και απέδειξα στη Βουλή ότι η μαρτυρία προς το πρόσωπό μου που περιγράφεται στη δικογραφία είναι εντελώς γελοία» τόνισε ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης ενώ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι προχώρησε σε αναδίπλωση μιλώντας για πολιτικές ευθύνες.

«Απέδειξα με τα στοιχεία που παρέθεσα στη Βουλή ότι δεν υπάρχει ίχνος πολιτικής ευθύνης στο πρόσωπό μου. Ήμουν από αυτούς που είχαν αναδείξει την υπόθεση» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σκάνδαλο – όπως είπε – υπάρχει και υπάρχουν και άνθρωποι που εμπλέκονται. «Είναι άλλο όμως το να διερευνάς ένα υπαρκτό σκάνδαλο για να δεις πως χρηματοδοτούνται ή χρηματίζονται άνθρωποι στο χώρο και άλλο να ενοχοποιείς πολιτικούς. Εκείνο που με ενδιαφέρει δεν είναι πως θα τελειώσει η ιστορία γιατί ξέρω ότι είμαι καθαρός αλλά αυτό που έχω υποστεί εγώ και η οικογένειά μου», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα