25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Απορρίφθηκε η ένσταση για την κράτηση των δύο στρατιωτικών!

από fimotro

Απορρίφθηκε από το δικαστήριο της Αδριανούπολης η ένσταση για την αποφυλάκιση των δύο Eλλήνων στρατιωτικών, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 Μαρία Ζαχαράκη.

Έτσι τα δύο στελέχη του Ελληνικού Στρατού θα παραμείνουν έγκλειστα στις Φυλακές της Αδριανούπολης μέχρι να οριστεί η δικάσιμος.

Η ελληνική πλευρά ζητά να αναγνωριστεί ως προσωρινή κατοικία των δύο το Ελληνικό Προξενείο στην Αδριανούπολη κι έτσι να βγουν από τις Φυλακές Αδριανούπολης, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση, κάτι που όμως δεν έχει γίνει αποδεκτό.

Νωρίτερα  είχαμε την οριστική αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα το πρωί, στο δικαστήριο της Αδριανούπολης, εκδίκασης της έφεσης, κατά της απόφασης προφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισής τους, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το ΑΠΕ – ΜΠΕ. Οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων προφυλακισθέντων από την Παρασκευή στις φυλακές της Αδριανούπολης, βγαίνοντας από το δικαστήριο δήλωσαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η εκδίκαση της έφεσης, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί από αύριο και έως το τέλος της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα