19 Απριλίου 2024 / 5:18 πμ
19 Απριλίου 2024 / 5:18 πμ

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στην εταιρεία διαχείρισης “κόκκινων δανείων” του εξαδέλφου Τσακαλώτου

από fimotro

Την ευθύνη για την χθεσινή επίθεση στα γραφεία της εταιρείας διαχείρισης “κόκκινων δανείων”, η οποία προσφάτως ανέλαβε τους απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ανέλαβε η Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου (Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.). Μέτοχος στην Qualco  είναι ο Ορέστης Τσακαλώτος, εξάδελφος του υπουργού Οικονομικών.

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα “Indymedia” η ΑΣΥΚΑΜΟ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “σε μια περίοδο που η κοινωνία δέχεται επίθεση από νέα μέτρα και φόρους, την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει ψευτομερίσματα των 200€ και η ΔΕΗ κάνει αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών φέρνουν από την πίσω πόρτα κοινοπραξία εισπρακτικών εταιριών για να κυνηγήσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τον λαό. Η κοινοπραξία με επικεφαλή την Qualco θα έχει με την σειρά της τεράστια κέρδη αφού έχουν συμφωνήσει να παίρνει ποσοστά επί των κερδών. Η ίδια η Qualco κάνει μπίζνες εκατομμυρίων, την ώρα που οι εργαζόμενοί της παλεύουν με τα deadlines, τις απλήρωτες υπερωρίες, την δουλειά από το σπίτι που θεωρείται νεκρός χρόνος, με αυτά τα κριτήρια αξιολογούνται και όποιος κρίνετε ”αντιπαραγωγικός” απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες. Όποιος τα βάζει με τις ζωές μας θα μας βρει απέναντι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα