25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Αμερικανοί του ΠΑΟ βγήκαν σε κλαμπ της παραλιακής για να πιουν… δυο ημέρες πριν τον δεύτερο τελικό!!!

από fimotro

Τι λέει ο λαός μας για να πάνε κάτω τα φαρμάκια; Πιες ένα ποτηράκι και όλα θα πάνε καλά. Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι Τζέιμς, Σίνγκλετον, Φελντέιν και Παππάς προκειμένου να… ξεχάσουν την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Και τι καλύτερο να το κάνουν μία ημέρα μετά το παιχνίδι. Τι σημασία έχει αν υπάρχει το δεύτερο ματς την Πέμπτη;

Εκείνοι είπαν να πιουν για να ξεχάσουν και φυσικά του έδωσαν και κατάλαβε. Όπως γράφει η ιστοσελίδα sportit.gr, οι τέσσερις παίκτες του ΠΑΟ μετέβησαν σε γνωστό κλαμπάκι της Γλυφάδας για να πιουν ένα ποτηράκι, αλλά ήπιαν μάλλον κάτι παραπάνω. Δυο μπουκάλια Jack άνοιξαν τα καλόπαιδα του ΠΑΟ.

Και για να δείτε πόσο καλοί επαγγελματίες είναι, κατά τις τέσσερις παρά το… διέλυσαν. Ούτως ή άλλως έχουν και προπόνηση, μην το ξεσκίσουν το θέμα.

Προπόνηση με ουισκάκι λοιπόν για τους πράσινους, οι οποίοι δεν μασάνε από ήττες και κοιτάζουν τη ζωή, πάντα με… αισιοδοξία! Την Πέμπτη, μάλιστα, Σίνγκλετον και Φελντέιν ήταν παρόντες στο πάρτι του Σισέ στο Ακρωτήρι!!! Τακτικοί θαμώνες παντού.

Δείτε τη φωτό από το χθεσινό… γλέντι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα