29 Μαρτίου 2024 / 12:44 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:44 πμ

Αμαλιάδα: Βρήκαν 6,5 κιλά χασίς στο σπίτι Αλβανού

από fimotro

Το χασίς που βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου μέσα σε τυποποιημένες καπνοσακούλες του εμπορίου στην κατοχή του 50χρονου αναζητούμενου Αλβανού στην Κουρούτα Αμαλιάδας, ήταν η κορυφή του παγόβουνου, μπροστά στις μεγάλες ποσότητες που κατέσχεσαν όταν εντόπισαν το κρησφύγετό του!

Ο αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακίνηση, αποθήκευση και καλλιέργεια ναρκωτικών, έκρυβε βαρέλια και συσκευασίες που περιείχαν συνολικά έξι κιλά και 412 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας!

Ο Αλβανός που κρυβόταν στην περιοχή καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Γυθείου για υπόθεση διακίνησης, αποθήκευσης και καλλιέργειας ναρκωτικών, είχε συλληφθεί την Παρασκευή στην Κουρούτα με τρεις συσκευασίες τυποποιημένου καπνού που όπως αποδείχτηκε δεν περιείχαν καπνό αλλά 42,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Αφού ολοκληρωθεί η απολογία του για τα νέα ευρήματα, θα οδηγηθεί στο Γύθειο για να απολογηθεί και για τις προηγούμενες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα