29 Μαρτίου 2024 / 11:24 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:24 πμ

Αλλάζει πάλι κόμμα η Κατερίνα Μάρκου – Τώρα βρίσκεται κοντά στη ΝΔ!

από fimotro

Σε νέο ακόμα κόμμα ετοιμάζεται να προσχωρήσει πάλι η Κατερίνα Μάρκου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, κοντά στην ένταξή της στη Νέα Δημοκρατία είναι η ανεξάρτητη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μάρκου. Αυτά τα σενάρια πυροδοτήθηκαν από την παρουσία της ανεξάρτητης πλέον βουλευτή στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.  Σημειώνεται η κ. Μάρκου όλη την προηγούμενη εμφανιζόταν φίλα προσκείμενη στην ΝΔ ενώ σε συνέντευξή της είχε μιλήσει με θερμά λόγια για τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Βγάλτε τα συμπεράσματά της. Το γραφείο μου είναι ανοιχτό για όλους» ανέφερε μετά τη συνάντηση σε δημοσιογράφους στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σ.Σ. Fimotro: Θα είναι και πάλι βουλευτίνα στη νέα βουλή; Διόλου απίθανο, εάν η ΝΔ έρθει πρώτο κόμμα και με τις περισσότερες έδρες που θα πάρει, θα πριμοδοτηθεί από την ηγεσία της ΝΔ για να παραμείνει στη βουλή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα