19 Απριλίου 2024 / 6:48 πμ
19 Απριλίου 2024 / 6:48 πμ

“Πλήρως Αλβανόφωνες” αποκάλεσε ο Πάγκαλος τις Σουλιώτισσες που έπεφταν στον γκρεμό!

από fimotro

Μια ακόμα περίεργη θεωρία για το τι σημαίνει Έλληνας, ανέπτυξε ο Θ. Πάγκαλος. Ο Θόδωρος Πάγκαλος ανέβασε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, σημειώνοντας ότι η λέξη «λουλούδι» που χρησιμοποιούμε στην ελληνική γλώσσα, προέρχεται από την αλβανική λέξη «λούλιε», και έχει αντικαταστήσει τον «ανθό». Οι Σουλιώτισσες, υποστήριξε, που έριξαν τα μωρά τους και έπεσαν από τον Ζάλογγο σαν σήμερα πριν από 215 χρόνια, προτιμώντας τον θάνατο από τον εξευτελισμό, ήταν πλήρως αλβανόφωνες!!! «Πώς όμως οι Σουλιώτισσες λέγανε ανθός στην αμμουδιά ενώ ήταν παντελώς αλβανόφωνες;», υποστηρίζει ο Θ. Πάγκαλος.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Δεν υπάρχει Έλληνας να μην καταλαβαίνει τη λέξη λουλούδι. Έχει υποκαταστήσει πλήρως την παλαιότερη ελληνική λέξη άνθος. Πόσοι όμως ξέρουν ότι το λουλούδι προέρχεται από το αλβανικό λιούλιε; αν σήμερα, 215 χρόνια πριν, στα βουνά βόρεια της Πρέβεζας, οι Σουλιώτισσες ρίξαν τα βρέφη τους στο γκρεμό και μετά πήδηξαν και οι ίδιες. Ο θάνατος ήταν προτιμότερος από τον εξευτελισμό. Πώς όμως οι Σουλιώτισσες λέγανε ανθός στην αμμουδιά ενώ ήταν παντελώς αλβανόφωνες; Ας καταλάβουν επιτέλους τα γκρίζα και ροζ φασιστοκουμμούνια ότι Έλληνας είναι όποιος αισθάνεται έτσι και όχι όποιος γεννήθηκε στη χώρα αυτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα