25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Αλβάρο: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορεί να κάνει παιδιά

από fimotro

Με τον τίτλο: «Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα», δημοσίευμα μεγάλης lifestyle ιστοσελίδας της Βραζιλίας επιτίθεται στη χρυσή κληρονόμο.
Το δημοσίευμα, ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς Ωνάση προήλθαν από το γεγονός πως δεν μπορούσε να χαρίσει στην ίδια και στον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ένα παιδί.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το δημοσίευμα είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Αλβάρο μέσω της συντρόφου του Ντενίζ Σεβέρο, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο των ΜΜΕ.
Το δημοσίευμα ανέφερε πως το ζευγάρι είχε προσπαθήσει πάρα πολύ να κάνει ένα παιδί, κάτι το οποίο όμως δεν ήταν εφικτό εξαιτίας προβλήματος της Ωνάση.
Το συγκεκριμένο θέμα θα αναφερθεί μάλιστα από τον Αλβάρο και στα ελβετικά δικαστήρια που θα εκδικάσουν το διαζύγιο της δεκαετίας, και μάλιστα αναμένεται να προσκομίσει τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.
Αξίζει πάνγτως να σημειωθεί ότι ο Αλβάρο είχε προσπαθήσει να υιοθετήσει η Αθηνά τη δική του κόρη, τη Βίβιαν, ώστε να γίνει αυτομάτως και κληρονόμος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα