24 Απριλίου 2024 / 6:38 πμ
24 Απριλίου 2024 / 6:38 πμ

Αλέξη έχεις τέτοια κελεπούρια στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τα υπουργοποίησες;

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Έκπληκτος έμεινα σήμερα το πρωί παρακολουθώντας την εκπομπή Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΙ με προσκεκλημένους τους βουλευτές Κερκύρας Φωτεινή Βάκη από ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Οικονόμου ΝΔ και Σπύρος Λυκούδη από ΠΟΤΑΜΙ. Τα όσα ακούστηκαν, δεν ήταν οι συνηθισμένες αντεγκλήσεις και κατηγορίες μεταξύ κομμάτων και κυβέρνησης, αλλά οι προσλήψεις και η ευμάρεια του ελληνικού λαού ου υποστήριξε η κυρία Βάκη. Η κυρία είπε απίθανα πράγματα!!!

Και το ερώτημα είναι, έχει τέτοια κελεπούρια ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τα υπουργοποίησε ο Αλέξης; Τι προπαγάνδα, τι ψέμα θεέ μου, δεν προσφέρεται ούτε για γέλιο. Τι υποστήριξε η κυρία Βάκη; Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε 180 χιλιάδες προσλήψεις, κάτι που είχε να γίνει από το 2001 όπως είπε χαρακτηριστικά. Και υποστήριξε ότι τώρα έχουμε πλεόνασμα 2-3% για πρώτη φορά.

Καλά μόνο η κυρία Βάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ τα βλέπει αυτά; Σε όποιον μιλάει ελληνικά χρωστάει το ελληνικό κράτος. Εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι δεν μπορούν να πάρουν τη συνταξή τους που έχουν «αποστρατευθεί». Επιχειρήσεις και ιδιώτες δεν πληρώνονται από το κράτος και μιλάνε για πλεόνασμα όταν δεν πληρώνουν κανέναν.

Παιδιά αφήστε το ψέμα και την προπαγάνδα γιατί θα πέσει καμιά «τούρτα» στο πρόσωπο και θα αφαιρέσει μάσκα και μακιγιάζ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα