28 Μαρτίου 2024 / 11:37 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:37 μμ

Ακυρώθηκε ο γάμος μια εβδομάδα πριν γίνει και η νύφη έκανε τη δεξίωση καλώντας άστεγους

από fimotro

Στο Καρμέλ, ένα προάστιο της Ιντιανάπολις στην Ινδιάνα των ΗΠΑ, οι μελλόνυμφοι ακύρωσαν το γάμο μια εβδομάδα πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Εξέλιξη θλιβερή, χώρια που το ζευγάρι έπρεπε να πληρώσει το λογαριασμό των 30.000 δολαρίων για τη δεξίωση.

170 άτομα είχαν προσκληθεί στο γλέντι. «Τους τηλεφώνησα έναν-έναν και ζήτησα κλαίγοντας συγνώμη. Μετά πήρα τους προμηθευτές, πάλι κλαίγοντας και μετά άρχισα να νιώθω πραγματικά άσχημα που θα κατέληγαν στα σκουπίδια όλα αυτά τα φαγητά που είχα παραγγείλει», είπε η παρ’ ολίγον νύφη, Σάρα Κάμινς στην εφημερίδα “Indianapolis Star”.

Για να μην πάνε όλα χαμένα η 25χρονη γυναίκα συνέλαβε ένα σχέδιο: ήλθε σε επαφή με μια τοπική οργάνωση αρωγής και προσκάλεσε άστεγους και επαίτες στη δεξίωση στο πολυτελές Ritz Charles. «Ήταν για μένα μια ευκαιρία να δείξω σ’ αυτούς τους ανθρώπους ότι αξίζουν όπως κάθε άλλος να βρίσκονται σ’ ένα τέτοιο μέρος», είπε η Κάμινς.

Έτσι το περασμένο Σάββατο, τη μέρα που κανονικά θα γινόταν ο γάμος της, υποδέχθηκε οικογένειες αστέγων μαζί με τη μητέρα της και τις θείες της, που βοήθησαν στο σερβίρισμα. Πλουσιοπάροχο το μενού με σκορδόψωμο και κατσικίσιο τυρί, φιλέτο κοτόπουλο με αγκινάρες και για επιδόρπιο την γαμήλια τούρτα. Τοπικές επιχειρήσεις χάρισαν στους φτωχούς προσκεκλημένους κοστούμια, φορέματα κοσμήματα και αξεσουάρ.

«Νομίζω ότι μου πάει υπέροχα αυτό το κοστούμι», είπε ο Τσάρλι Άλεν, που ζει το τελευταίο τρίμηνο σε άσυλο αστέγων. «Η παρουσία μας εδώ μας θυμίζει τι θα μπορούσαμε να έχουμε, ή αυτά που κάποτε είχαμε», συμπλήρωσε αγκαλιάζοντας με ευγνωμοσύνη του τη φιλεύσπλαγχνη οικοδέσποινα.

Η φοιτήτρια Φαρμακευτικής δεν ανέφερε τους λόγους που ματαιώθηκε ο γάμος. Είπε μόνον ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της, που είχε χάσει πρόσφατα τη μητέρα του, πλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού και έδωσε τη συγκατάθεσή του για την ευγενική της πράξη.

Μέχρι στιγμής η Κάμινς δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει το νυφικό. «Είναι πολύ οδυνηρό να το σκέφτομαι»…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα