20 Απριλίου 2024 / 2:32 μμ
20 Απριλίου 2024 / 2:32 μμ

Ακης από τη φυλακή: Η υγεία μου χειροτερεύει, δεν αντέχω άλλο…

από fimotro

Όπως περιγράφει ο δικηγόρος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγουρόπουλος, ο πελέτης που που βρίσκεται πλέον σε κακή κατάσταση στη φυλακή με πληγές στα πόδια και άλλα προβλήματα υγείας, ο πελάτης του του εκμυστηρεύτηκε ότι το στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου Κουτσόγιωργα στο ειδικό δικαστήριο και πιστεύει ότι θα πεθάνει με τον ίδιο τρόπο.

“Η υγεία μου χειροτερεύει μέρα με την ημέρα δεν αντέχω άλλο” είπε στον δικηγόρο του ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος έχει συνέχει μπροστά του την εικόνα του Μένιου Κουτσόγιωργα, να ξεψυχάει στην αίθουσα του δικαστηρίου. Όπως περιγράφει ο δικηγόρος, ο πελάτης που βρίσκεται πλέον σε κακή κατάσταση στη φυλακή με πληγές στα πόδια και άλλα προβλήματα υγείας, του εκμυστηρεύτηκε ότι το στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου Κουτσόγιωργα στο ειδικό δικαστήριο και πιστεύει ότι θα πεθάνει με τον ίδιο τρόπο.

“Η υγεία μου χειροτερεύει μέρα με την ημέρα δεν αντέχω άλλο” είπε στον δικηγόρο του ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος έχει συνέχει μπροστά του την εικόνα του Μένιου Κουτσόγιωργα, να ξεψυχάει στην αίθουσα του δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα