23 Απριλίου 2024 / 5:34 μμ
23 Απριλίου 2024 / 5:34 μμ

Αισιοδοξία στα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής

από fimotro

Με ενεργή συμμετοχή και παρουσία στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής τρία γνωστά στελέχη του νέου φορέα φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί μαζί δίνοντας μήνυμα ενότητας! Γρηγόρης Φελώνης (ΔΗ.ΣΥ.), Αθηνά Δρέττα (Ποτάμι) και Παναγιώτης Κόνσουλας (από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης), δεν παρέλειψαν να τονίσουν ότι από σήμερα ξεκινάει μια ενωτική πορεία συσπείρωσης της Κεντροαριστεράς με στόχο τις επόμενες εθνικές εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν και όραμα το Κίνημα Αλλαγής να έχει πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στην διακυβέρνηση της χώρας ως ένας νέος αυτόνομος πόλος παραγωγής ιδεών και πολιτικής.
Οι δύο άνδρες μάλιστα οι οποίοι στήριξαν την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής αλλά και η Αθηνά Δρέττα,πιθανώς να συνεργαστούν και ως προτεινόμενα μέλη της πρώτης νέας Κεντρικής Επιτροπής του νεοϊδρυθέντος πολιτικού φορέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα