28 Μαρτίου 2024 / 5:21 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 5:21 μμ

Αεροπορική τραγωδία: Όλοι νεκροί από την συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους! (βίντεο)

από fimotro

Συνετρίβη ρωσικό αεροσκάφος κοντά στη Μόσχα, στο οποίο βρίσκονταν 65 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα.

Πρόκειται για αεροσκάφος τύπου Antonov An-148 της εταιρείας Saratov, το οποίο απογειώθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο και μετά από λίγη ώρα εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η συντριβή έγινε 7-10 λεπτά μετά την απογείωσή του και δυστυχώς η συντριβή ήταν πολύ σφοδρή για να υπάρχει ελπίδα για τους 71 επιβαίνοντες. Τα αίτια της συντριβής, παραμένουν άγνωστα.

«Το αεροπλάνο φέρεται να κατέπεσε έξω από το χωριό Αργκούνοβο (στην περιοχή της Μόσχας). Το πλήρωμα και οι επιβάτες δεν είχαν καμία ελπίδα», ανέφερε αναφέρει χαρακτηριστικά το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται πληθώρα χερσαίων όσο και εναέριων ερευνών για τον εντοπισμό του αεροσκάφους.

Οι τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το rt.com, αναφέρουν πως το σημείο όπου συνετρίβη το ρωσικό αεροσκάφος έχει εντοπιστεί από αέρος. Και συγκεκριμένα στην εξοχή κοντά στη Μόσχα.

«Βρίσκεται στο έδαφος στην περιφέρεια Ramensky. Οι διασώστες δεν έχουν φτάσει ακόμη στο σημείο», δήλωσε ακόμη η πηγή. Νωρίτερα, η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, ανακοίνωσε πως έστειλε πολυμελείς ομάδες διάσωσης στο σημείο της συντριβής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα