20 Απριλίου 2024 / 6:37 πμ
20 Απριλίου 2024 / 6:37 πμ

Αδυνατισμένος από τη… σκληρή διαπραγμάτευση!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

(cavodoro2000@hotmail)

Αγαπητό Fimotro,

Ακούγοντας και βλέποντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη βουλή σε μια συζήτηση προ ημερησίας διάταξης για το αγροτικό που ζήτησε η Φώφη Γεννηματά, με κέρδισε. Θαύμασα τον Αλέξη! Άδικα τον κατηγορεί σύσσωμη η αντιπολίτευση για απραξία. Εγώ τον ζήλεψα ακόμη περισσότερο από την σκληρή …διαπραγμάτευση που κάνει.

Τον είδα αρκετά «αδυνατισμένο» κοινώς ο άνθρωπος έχει «ρέψει» από τις σκληρές διαπραγματεύσεις των τελευταίων μηνών, ενώ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν, όχι απλά έχουν «ρέψει» αλλά από την αδυναμία και κούραση κυκλοφορούν με πατερίτσες. Για αυτή λοιπόν τη σκληρή διαπραγμάτευση εγώ συμπάσχω μαζί τους μέχρι να σταθούν στα πόδια τους.

Το «σκληρή διαπραγμάτευση» που ακούγεται από τον Αλέξη Τσίπρα, υπουργούς και στελέχη έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ακούσματος στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Η λέξη «διαπραγμάτευση» αν και είναι μέρος της ζωής μας, έχει χάσει πλέον και αυτό το νόημα του ανέκδοτου.

Νομίζω ότι ο πρωθυπουργός με τα όσα είπε, η δεν κατάλαβε τι έλεγε ή δεν μιλούσε στην ελληνική βουλή. Προφανώς σε προεκλογική συγκέντρωση. Είναι γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, έχασαν πολύ γρήγορα την νεανικότητα και τον ενθουσιασμό που άντλησαν από τους ψηφοφόρους δυο φορές και τους εμπιστεύθηκαν την εξουσία!

Μια «κλειστή» ομάδα η «κλίκα», διαφεντεύει το Μαξίμου, μεθυσμένη από την εξουσία και τη δόξα, αδιαφορώντας για την κοινωνία και τον άνθρωπο. Οι ψηφοφόροι, νιώθουν προδομένοι και θα αντιδράσουν σκληρά όταν έρθει η ώρα.

Δεν μπορεί ένας πρωθυπουργός να νουθετεί την αντιπολίτευση για όσα λέει και να την: συμβουλεύει να μην υποτιμά την νοημοσύνη του ελληνικού λαού όταν η ίδια η κυβέρνηση τον υποτιμά! Δεν μπορεί να λέει στην αντιπολίτευση με ειρωνικό ύφος: «σιγά τα αίματα στον κ. Μητσοτάκη για σκληράδα με τους θεσμούς» και να προκαλεί τα ΜΜΕ για υπονόμευση της κυβέρνησης και με θράσος να τονίζει χαμογελώντας ότι: όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα…

Σκληρή ήταν η επίθεση της Φώφης Γεννηματα που χαρακτήρισε την κυβέρνηση, αναξιόπιστη, αναποτελεσματική που καταρρέει μέρα με τη μέρα. Λέγοντας: ότι την εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ ότι καταπολεμάει τη «διαπλοκή» είναι: Το πιο σύγχρονο ανέκδοτο της εποχής». Έχετε γίνει ανέκδοτο ακόμη και στη νεολαία που σας τρολάρει και τόνισε: «Ο πρωθυπουργός που βρυχάται περί διαπλοκής έγινε γάτα των Ιμαλάϊων»!

Επίθεση δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας από την μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση, ενώ ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της κυβέρνησης να φιμώσει τα ΜΜΕ που εναντιώνονται στην πολιτική της με τη συμμετοχή και στήριξη του συνεταίρου, Πάνου Καμμένου που πρωτοστατεί στις διώξεις των δημοσιογράφων.

Ο κύριος Μητσοτάκης αφού αναφέρθηκε στο αγροτικό με στοιχεία για τις παρενέργειες και τη φτωχοποίηση της αγροτικής παραγωγής που δημιούργησε η πολιτική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τόνισε με έμφαση: Εξελιχθήκατε στην πιο διεφθαρμένη και αδίστακτη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα….
Η συζήτηση συνεχίζεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα