29 Μαρτίου 2024 / 1:06 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:06 μμ

Αγωγή κατά Πολάκη από την ΠΟΕΔΗΝ

από fimotro

Μηνυτήρια αναφορά και αγωγή αποζημίωσης κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατέθεσε, όπως άλλωστε είχε ήδη προαναγγείλει, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά την επιδίκαση 200.000 ευρώ (100.000€ για την ΠΟΕΔΗΝ και 100.000€ για τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ) «για τον οχετό ύβρεων που ανάρτησε στο facebook», ο κ. Πολάκης, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της .
Η εκδίκαση της Αγωγής ορίστηκε για την Πέμπτη 23.02.2017 στην αίθουσα 3 του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «το σύνολο του ποσού που θα επιδικαστεί θα καταβληθεί στα Δημόσια Νοσοκομεία για αγορά Υγειονομικού υλικού και την συντήρηση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού».
Στην σχετική ανακοίνωση, η ΠΕΟΔΗΝ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον κ. Πολάκη, σημειώνοντας ότι «είναι ντροπή για τη χώρα μας να έχουμε Υπουργό Υγείας τον κο Πολάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει με παροιμιώδη αναλγησία το πόνο και την αγωνία των Ασθενών. Δυστυχώς συνεχίζουν να πεθαίνουν Ασθενείς που θα μπορούσαν να ζήσουν, εξαιτίας της διάλυσης των Δημοσίων Νοσοκομείων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα