19 Απριλίου 2024 / 11:40 πμ
19 Απριλίου 2024 / 11:40 πμ

Αγριος καυγάς στη Βουλή με Χριστοδουλοπούλου και βουλευτές της Χρυσής Αυγής (βίντεο)

από fimotro

Ένα ακόμα άγριο λεκτικό επεισόδιο στην Βουλή μεταξύ της Τασίας Χριστοδουλόπουλου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Αρχικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς είπε ότι η Βουλή αυτή είναι παράνομη και δεν μπορεί να ψηφίσει για την παράδοση της Μακεδονίας. «Δεν είστε βουλή εκλεγμένη για να παραδώσετε τη Μακεδονία».

«Σας ανακαλώ στην τάξη, δεν θα κάνετε εδώ κομματική προπαγάνδα. Ζητήστε συγγνώμη» παρενέβη από την έδρα η αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Είστε γνήσια εκπρόσωπος της Νέας Τάξης και θέλετε να μου επιβάλλεται την τάξη. Δεν θα σας αφήσουμε να ξεπουλήσετε την Μακεδονία» της απάντησε ο Χρήστος Παππάς.

«Τους αφαιρούμε τον λόγο. Κρίμα που χρησιμοποιείτε τη Βουλή για να κάνετε κομματική προπαγάνδα και να εξευτελίσετε και το συλλαλητήριο που τόσο υπερασπίζεστε. Είναι εξευτελισμός του συλλαλητηρίου να χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο για να μαζέψετε κόσμο. Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός παρακολουθεί και κάτι θα καταλάβει σε σχέση με τα τεκταινόμενα της Κυριακής», ανταπάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «φασιστικό κόμμα» και απευθυνόμενος στους βουλευτές της είπε: «Περιμένετε να ολοκληρωθεί η δίκη σας . Δεν θα μου παρουσιάζεστε σαν αθώες περιστερές που χρησιμοποιείτε το βήμα του κοινοβουλίου. Δεν είναι δυνατόν η βουλή να γίνεται χώρος για ρητορική μίσους. Δεν είναι δυνατόν να γίνεται εδώ φασιστικό κήρυγμα. Ξέρουμε ότι μισείτε το Κοινοβούλιο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι κανόνες».

«Εκτίθεστε», της φώναξε ο βουλευτής της ΧΑ.

«Απέναντι σε ποιον; Σε εσάς μου αρέσει να εκτίθεμαι γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον φασισμό», απάντησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα