28 Μαρτίου 2024 / 4:06 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:06 μμ

Αγίου Βαλεντίνου: Καλύτερο δώρο οι διακοπές

από fimotro

Οι διακοπές καλύτερο δώρο από τα λουλούδια και τα κοσμήματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτόν δείχνει έρευνα της Princess Cruises που συνεργάστηκε με την Wakefield Research με θέμα τα ιδανικά δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Από τους χίλιους Αμερικανούς που ερωτήθηκαν, οι διακοπές (26%) ήταν δύο φορές πιο δημοφιλείς από την παραλαβή λουλουδιών (13%), ενός κοσμήματος (11%), μιας σοκολάτας (10%) και άλλων δώρων.

Όταν ρωτήθηκαν πως θα φαντάζονταν τις τέλειες ρομαντικές διακοπές, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (55%) επέλεξε μια κρουαζιέρα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον αποτέλεσμα ήταν πως σχεδόν το ήμισυ (43%) των ερωτηθέντων γυναικών θα εγκατέλειπε το σεξ σε αντάλλαγμα με τη σοκολάτα για μια βδομάδα, ενώ μόνο το 24% των ανδρών θα έκανε το ίδιο.

Οι Princess Cruises έχει προγραμματίσει γι’ αυτή την ειδική μέρα ταξίδια σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην Καραϊβική και για όσους αναζητούν ένα ειδικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι δωροκάρτες της Princess Cruises είναι μια ακόμη επιλογή.

Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν από περισσότερα από 50 σχέδια ψηφιακών καρτών και να τα προσωποποιήσουν με ηχητικό μήνυμα ή φωτογραφία.

Οι κάρτες δώρων Cruises Princess δεν λήγουν, δεν χάνουν αξία τους και μπορούν να αγοραστούν και να αποσταλούν οπουδήποτε στις ΗΠΑ.

Πηγή: tourismtoday.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα