29 Μαρτίου 2024 / 1:54 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:54 πμ

Αίθριος ο καιρός σήμερα – Εως 23 βαθμούς η θερμοκρασία

από fimotro

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη, με πιθανότητα τοπικών βροχών ασθενούς χαρακτήρα τις πρωινές ώρες αναμένουμε σήμερα.

Παράλληλα, κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα κατά τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 14 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 17 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως τους 25 βαθμούς), 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 24 βαθμούς Κελσίου στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια τμήματα περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις, αυξημένες έως τις μεσημεριανές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα