20 Απριλίου 2024 / 1:00 πμ
20 Απριλίου 2024 / 1:00 πμ

Αίθριος ο καιρός σήμερα – Εως 13 βαθμούς η θερμοκρασία

από fimotro

Αραιές νεφώσεις αναμένονται , που στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη έως το πρωί, και στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά στη συνέχεια, θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -3 έως 12, στα κεντρικά και νότια από 1 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 12, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 15.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, σταδιακά όμως και έως το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ.

Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στα νοτιοδυτικά θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Από το απόγευμα όμως οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα γίνουν μεταβαλλόμενοι 2 έως 4 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά όπου θα είναι βορειοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους έως το μεσημέρι. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα