19 Απριλίου 2024 / 9:07 πμ
19 Απριλίου 2024 / 9:07 πμ

Αήθης επίθεση κατά του Σουλτς από το Τουρκικό κρατικό κανάλι! (βίντεο)

από fimotro

Προσβλητικά σχόλια σε βάρος του Μάρτιν Σουλτς έγιναν σε εκπομπή του κρατικού καναλιού της τουρκικής τηλεόρασης TRT. Ο παρουσιαστής Χασάν Κουρτουλμούς προσέβαλε τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου με μειωτικά σχόλια για την μητέρα του και την οικογένειά του με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει κατά της τουρκικής κυβέρνησης.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή όπου συμμετείχε ο οικονομικός σύμβουλος του Ερντογάν Γιγίτ Μπουλούτ ο Κουρτουλμούς επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του Σουλτς επειδή πρότεινε την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας λόγω των μέτρων που έχει φέρει η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

«Τι κάναμε για να προκαλέσουμε την εχθρότητά σας; Ποιο είναι το πρόβλημα με τον κ. Σουλτς; Να κουνά το δάκτυλο… τι κάναμε σε εσάς; Κάναμε τίποτα που είχε να κάνει με τη μητέρα του; Τον πατέρα του; Είχαμε κάποια σχέση με την οικογένειά του; Τι κάναμε «, είπε με έμφαση ο παρουσιαστής τον οποίο σιγόνταρε ο Μπουλούτ.

Επίθεση κατά του Σουλτς είχε εξαπολύσει ο ίδιος ο Ερντογάν λέγοντας: «Ποιος στο διάολο είσαι; Ποιος ; Ο πρόεδρος ενός κοινοβουλίου. Τι είσαι; Από πότε αποφασίζεις για λογαριασμό της Τουρκίας; Κοιτάξτε τον άνθρωπο που δεν έχει σεβασμό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα