24 Απριλίου 2024 / 12:14 μμ
24 Απριλίου 2024 / 12:14 μμ

“Ήταν υποθετικό σενάριο” απαντά τώρα ο Κατσίκης μετά τον σάλο από τις δηλώσεις του

από fimotro

«Δεν πρότεινα, ούτε στήριξα την ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους. Τέτοιες πράξεις και ενέργειες δεν νοούνται σε ένα κράτος δικαίου και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσα να τις υιοθετήσω.

Η απάντησή μου ήταν υποθετικό σενάριο, σε μία υποθετική ερώτηση», υποστηρίζει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κωνσταντίνος Κατσίκης, έπειτα από τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η δήλωση του περί «ανταλλαγής των δύο Ελλήνων με τους 8 Τούρκους».

Το πρωί, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το στέλεχος των ΑΝΕΛ ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Εγώ υποθετικά μιλώντας, εάν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δύο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν, υποθετικά λέω, να παρακάμψουν, την ελληνική δικαιοσύνη και την τουρκική δικαιοσύνη και να προβούν σε μία ανταλλαγή δεν ξέρω σε τι θα κόστιζε αυτό», είπε ο κυβερνητικός βουλευτής.

«Αν είναι σωστή η σκέψη μας ότι είναι όμηροι, τότε ένα απλό μεθοριακό επεισόδιο είχε σκοπό να μετεξελιχθεί σε σοβαρό επεισόδιο, με σκοπό την ομηρία και την ανταλλαγή» σημείωσε ο βουλευτής.

Και ο κ. Κατσίκης πρόσθεσε: «Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να αποτελέσει λύση, με όλο τον σεβασμό στην ελληνική δικαιοσύνη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα