23 Απριλίου 2024 / 7:33 μμ
23 Απριλίου 2024 / 7:33 μμ

Έφυγε πριν αναλάβει το ΤΧΣ ο Β. Κατσικιώτης!

από fimotro

Την αποχώρησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, στην οποία είχε διορισθεί με υπουργική απόφαση, γνωστοποίησε με επιστολή του προς το Ταμείο ο κ. Β. Κατσικιώτης.
Ο ίδιος δεν είχε αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντος στο ΤΧΣ, αφού τελικώς το ΦΕΚ προσδιόριζε τη θητεία του σε λίγους μήνες.
Εν τω μεταξύ σχετικά με αναφορές στον Τύπο που εμφανίζουν τον πρόεδρο του ΤΧΣ, κ. Γεώργιο Μιχελή να ενημερώνει τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου ότι σύμφωνα με τους εκπροσώπους των Θεσμών, «η αξιολόγηση δεν θα κλείσει εγκαίρως στην περίπτωση που το Ταμείο προβεί σε σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εθνικής Τράπεζας», το Ταμείο διαψεύδει ότι υπήρξε τέτοια τοποθέτηση.
Η συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των Θεσμών και του Ταμείου διενεργήθηκε σε καλό κλίμα και δεν αμφισβητήθηκε η ανεξαρτησία του κατά την λήψη των αποφάσεών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα