29 Μαρτίου 2024 / 8:25 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:25 πμ

Έπεσαν “καμπάνες” για επίθεση σε εφοριακούς στη Σάμο – Δύο μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 2.750 ευρώ

από fimotro

Ο έλεγχος που επιχείρησε κλιμάκιο εφοριακών της Ανεξάρτητης Αρχής  Δημοσίων Εσόδων την Καθαρά Δευτέρα σε ταβέρνα  στο Καρλόβασι της Σάμου, πήρε απροσδόκητη τροπή.

Οι ελεγκτές όταν δήλωσαν την ιδιότητά τους δέχθηκαν έντονη φραστική επίθεση όχι από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος αλλά από δύο πολίτες έναν άντρα και μια γυναίκα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εστιατόριο ως πελάτες.

Το νέο περιστατικό σε βάρος εφοριακών όμως δεν πέρασε έτσι καθώς στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Καρλοβασίου και προχώρησαν στη σύλληψη ενός 52χρονου και μιας 49χρονης σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της απειλής και της εξύβρισης καθώς κρίθηκε ότι παρεμπόδισαν από κοινού υπαλλήλους δημόσιας υπηρεσίας, να διενεργήσουν έλεγχο στο εστιατόριο βρίζοντας και απειλώντας τους.

Η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό και τελικά οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο μηνών και πρόστιμο ύψους 2.750 ευρώ ο καθένας. Πρόστιμο όμως, επίσης 2.750 επιβλήθηκε και στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα