28 Μαρτίου 2024 / 3:35 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:35 μμ

Ένχελς: Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού

από fimotro

Την απόκτηση του Βέλγου κεντρικού αμυντικού, Μπιορν Ενχελς, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. “Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού”, δήλωσε ο 23χρονος.

 “Ένχελς και τέλος”. Αυτή ήταν η ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε συνδυασμό βεβαίως με την πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου στην Λεβερκούζεν. Σύμφωνα με όσα διέρρεε από το βράδυ της Τετάρτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αυτή θα είναι και η τελευταία προσθήκη στο φετινό ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βέλγου κεντρικού αμυντικού, Μπιορν Ένγκελς.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Θρύλο, ο Βέλγος στόπερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, στην κάμερα του Olympiacos TV και σε αυτές επεσήμανε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας!

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Η νέα πρόκληση για εσένα, ο στόχος για το πρωτάθλημα, η συμμετοχή στο UEFA Champions League… Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνεις, τα όνειρα και οι στόχοι σου;

Πιστεύω ότι είναι το τέλειο βήμα για εμένα! Είναι πολύ ωραίο το να αγωνιζεσαι στο UEFA Champions League, το να αγωνίζεσαι για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι η σπουδαιότερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού; Θα ανταμώσετε σύντομα στο γήπεδο Καραϊσκάκη!

Ναι φυσικά! Ο μικρός μου αδερφός μου έδειξε ήδη βίντεο από τους φιλάθλους μας! Είναι πολύ δυνατοί και «τρελοί»! Αυτό μου αρέσει, αυτό αρέσει σε κάθε ποδοσφαιριστή, όταν οι φίλαθλοι είναι έτσι! Και πραγματικά ανυπομονώ!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα