20 Απριλίου 2024 / 3:55 πμ
20 Απριλίου 2024 / 3:55 πμ

Ένταση και ΜΑΤ στο Ειρηνοδικείο Αθήνας για τους πλειστηριασμούς

από fimotro

Το παρών στο Ειρηνοδικείο Αθήνας έδωσε για δεύτερη φορά διμοιρία της Υ.ΜΕ.Τ στο πλαίσιο διεξαγωγής των πλειστηριασμών.

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης βρίσκονταν μέσα στην Αίθουσα 7 παρατεταγμένοι, γεγονός που φαίνεται ότι δεν “συγκίνησε” ιδιαίτερα τα κινήματα που τάσσονται κατά των πλειστηριασμών, να απλώσουν πανό και να φωνάξουν συνθήματα όπως “έξω τώρα τα κοράκια”.

Στην οδό Λουκάρεως βρέθηκαν και σήμερα το “Κίνημα δεν πληρώνω”, το ΕΠΑΜ η ΛΑΕ και η Ανταρσύα όπου τελικά κατάφεραν να διώξουν τους συμβολαιογράφους, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί για την διενέργεια 22 πλειστηριασμών.

Ένταση και στην Θεσσαλονίκη

Την ίδια ώρα, ένταση επικράτησε και στην Θεσσαλονίκη, όταν μέλη του συντονισμού ενάντια στους πλειστηριασμούς ανέβηκαν στο γραφείο της προέδρου συμβολαιογράφων και επικράτησε μικροένταση με την κόρη της και επίσης συμβολαιογράφο, Δήμητρα.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Λίγη ώρα αργότερα τα μέλη του συντονισμού αποχώρησαν με προορισμό το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα