29 Μαρτίου 2024 / 1:27 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:27 πμ

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή στο «Γεννηματάς»

από fimotro

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί σε χρηματαποστολή στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς».

Δύο άτομα υπό την απειλή όπλου απέσπασαν από εταιρεία security χρηματικό ποσό που προοριζόταν για τον ανεφοδιασμό μηχανήματος αυτόματης ανάληψης μετρητών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου:

“Σήμερα 26/3/2018 και ώρα  8:45 π.μ στο χώρο του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α “Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ομάδα 2-3 ατόμων υπό την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από την εταιρεία security της Τράπεζας Πειραιώς άγνωστο ποσό χρημάτων που προορίζονταν για την τροφοδοσία του δεύτερου ΑΤΜ ( εκτός υποκαταστήματος τραπέζης).  Δεν υπήρξε εμπλοκή εργαζόμενων ή πολίτη στο παραπάνω περιστατικό.

Ενημερώθηκε αμέσως η Ασφάλεια Αθηνών η οποία διεξάγει έρευνα”.

Η αστυνομία κάνει λόγο για δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, οι οποίοι ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων υπαλλήλους χρηματαποστολής μέσα στο νοσοκομείο και τους πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δράστες επιβιβάστηκαν στη συνέχεια σε μοτοσυκλέτα και εξαφανίστηκαν, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα