19 Απριλίου 2024 / 9:54 μμ
19 Απριλίου 2024 / 9:54 μμ

Ένα σπασμένο τζάμι προκάλεσε τον πανικό στην Oxford Street!

από fimotro

Πανικός προκλήθηκε το απόγευμα στην Oxford Street στο κέντρο του Λονδίνου, με δεκάδες περαστικούς και καταναλωτές να τρέχουν έντρομοι στο άκουσμα ενός θορύβου που έμοιαζε με πυροβολισμό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο θόρυβος ήταν από ένα τζάμι που έσπασε στο πίσω μέρος κεντρικού καταστήματος. Μάλιστα υπήρξαν αναφορές ότι ένα άτομο τραυματίστηκε ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ένα ασθενοφόρο. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι προκάλεσε την θραύση του παραθύρου.
Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς με τις αρχές να σπεύδουν στο σημείο. Από τον πανικό που προκλήθηκε μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά.

Η ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας

Η αστυνομία κλήθηκε μετά από αναφορές για πυροβολισμούς που ακούστηκαν στην Oxford Street. Τοπικοί και ένοπλοι αστυνομικοί βρέθηκαν στον σημείο. Δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει πως υπάρχουν πυροβολισμοί ή οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Μια γυναίκα έχει τραυματιστεί ελαφρά λόγω πτώσης. Η αστυνομία παραμένει στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα