25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ένα ερυθρόλευκο αστέρι από τον Βύρωνα

από fimotro

O Γιώργος Φέκκας ένα αυθεντικό ταλέντο μόλις 16 ετών γεννημένος στον Βύρωνα στις 24/05 2001 ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα σε ηλικία 4 ετών στην ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ και μετέπειτα στον ΑΟ ΥΜΗΤΤΟΥ σε ηλικία 10 ετών εντάχτηκε στις ακαδημίες τις ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Το ταλέντο του διέκρινε ο πρώτος του προπονητής και ποδοσφαιρικός του πατέρας ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ και του έδωσε από πολύ μικρή ηλικία σωστές βάσεις, δουλεύοντας σκληρά και υπομονετικά η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον επιβράβευσε κάνοντας τον επαγγελματία.

Το όνειρο του είναι να παίξει στην πρώτη ομάδα και να κάνει μια λαμπρή καριέρα σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ,ο μάνατζερ του ειδικευόμενος στις μικρές ηλικίες ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΙΖΗΣ πιστεύει πως είναι ένα ατόφιο ταλέντο με μεγάλες προοπτικές και όλο το μέλλον είναι μπροστά του.

Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός αλλά και με μεγάλη ευχέρεια στα άκρα, έχει κατακτήσει 2 φορές την super league το 2015-2016 με την κ15 και το 2016-2017 με την κ17 είναι μέλος της εθνικής παίδων όπου πήρε την πρόκριση για τα τελικά του euro 2018 επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει κινήσει το ενδιαφέρων στο scouting oμάδων του εξωτερικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα