28 Μαρτίου 2024 / 3:20 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:20 μμ

Έλληνας τοξικομανής και σεσημασμένος ομολόγησε για τη δολοφονία της εφοριακού στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών

από fimotro

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που είχε δολοφονηθεί μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, καθώς οι Αστυνομικοί ύστερα από εντατικές έρευνες κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου της. Δράστης είναι ένας Έλληνας τοξικομανής, σεσημασμένος για ληστείες, ο οποίος ομολόγησε πως ήθελε να ληστέψει την κοπέλα, αλλά αυτή αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει.

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών προσήχθη σήμερα το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ ως ο βασικός ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία της άτυχης 32χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για περιπτώσεις ναρκωτικών και ληστειών.

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος είχε κλέψει το κινητό της τηλέφωνο, το τελευταίο σήμα του οποίου είχε εντοπιστεί λίγη ώρα μετά τη δολοφονία στην περιοχή της Ομόνοιας, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σενάριο της ληστείας μετά φόνου.

Οι άνδρες της Αστυνομίας αξιοποιώντας οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στην περιοχή της Ομόνοιας κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου, ο οποίος στις 18 Οκτωβρίου σκότωσε την 32χρονη με 14 μαχαιριές λίγα μέτρα από τον τάφο του καλού της φίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα