29 Μαρτίου 2024 / 5:45 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:45 μμ

Έκπληκτη για την αρνητική απόφαση του ΕΣΡ δηλώνει η “Τηλεοπτική Ελληνική”

από fimotro

Λίγες ώρες μετά τις αποφάσεις του ΕΣΡ, με ανακοίνωσή της η Τηλεοπτική Ελληνική αντιδρά στην απόφαση να μην της χορηγήσει άδεια τονίζοντας ότι η εταιρεία υπέβαλε φάκελο με πλήρη δικαιολογητικά και πως από το σύνολο των στοιχείων αποδεικνύεται κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο η συνδρομή όλων των προϋποθέσεων για τη χορήγηση άδειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε σχέση με την απόφαση του ΕΣΡ, η οποία ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα, με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση της εταιρείας «ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε.» για τη χορήγηση τηλεοπτικής άδειας, στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 1/2017 προκήρυξης, το ΔΣ της εταιρείας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η εταιρεία «ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε.» υπέβαλε φάκελο με πλήρη δικαιολογητικά, για τα οποία παρασχέθηκαν όσες διευκρινίσεις ζητήθηκαν από το ΕΣΡ. Από το σύνολο των στοιχείων που υποβλήθηκαν αποδεικνύεται κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο η συνδρομή όλων των προϋποθέσεων του νόμου για τη χορήγηση άδειας.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση του ΕΣΡ να μην συμπεριλάβει την εταιρεία μας στον πίνακα των προσωρινών υπερθεματιστών, χωρίς ωστόσο να καθιστά γνωστούς τους λόγους που οδήγησαν στον αποκλεισμό της, με τρόπο ώστε να μένει αδιάθετη μία ακόμη άδεια, με ό,τι συνεπάγεται αυτό στην απώλεια εσόδων για το Ελληνικό Δημόσιο.

Η εταιρεία «ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε.», η οποία έχει ήδη προβεί σε σημαντικές επενδύσεις και προσλήψεις προσωπικού για την άμεση υλοποίηση του εγχειρήματος, επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της και εξετάζει τις περαιτέρω κινήσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα