29 Μαρτίου 2024 / 12:34 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:34 μμ

Έκαναν «ντου» στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

από fimotro

Στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης εισέβαλαν σήμερα το μεσημέρι μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Τα μέλη του Συντονισμού, αφού απώθησαν τους αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν, ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, στην οδό Αριστοτέλους, όπου στεγάζονται τα γραφεία του συλλόγου, φώναξαν συνθήματα, κόλλησαν αφίσες στις πόρτες των γραφείων και στη συνέχεια αποχώρησαν.


«Τις τελευταίες ημέρες τα γνωστά κοράκια-μεγάλο συμβολαιογράφοι της πόλης πιστοποιούνται στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια. Ετοιμάζονται να κάνουν νέα γενική συνέλευση στις 12 του Φλεβάρη για να σπάσουν την αποχή», τόνισε ο Ηλίας Σμήλιος, μέλος του Συντονισμού.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου και είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα