29 Μαρτίου 2024 / 2:43 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:43 μμ

Άδωνις: Πιστεύω πως ο Τσίπρας πήρε… μίζα για να πει αυτά στην Βουλή για την Novartis!

από fimotro

Με καυστικό τρόπο επέλεξε να σχολιάσει την εμπλοκή του ιδίου και άλλων προσώπων από την Νέα Δημοκρατία στο σκάνδαλο της Novartis, ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στην εμπλοκή του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου στην υπόθεση, σχολίασε πως είναι απαράδεκτο να στοχοποιούνται πρόσωπα με καταγγελίες όπως «πιστεύω πως ο κ. Αβραμόπουλος πήρε μίζα» και την ίδια ώρα αυτές οι καταγγελίες να υιοθετούνται από πολιτικά πρόσωπα.

«Με αυτό το σκεπτικό μπορώ και εγώ να πω πως ο Τσίπρας πήρε μίζα για να πει αυτά που θα πει σήμερα στην Βουλή», είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα θέλοντας να τονίσει πως δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο, είπε πως αν βρεθούν λογαριασμοί του στην Ελβετία να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα. Κατέληξε λέγοντας πως «επειδή κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, όλοι αυτοί να είναι έτοιμοι να βρεθούν στα δικαστήρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα