19 Απριλίου 2024 / 8:04 πμ
19 Απριλίου 2024 / 8:04 πμ

Άγρια συμπλοκή Τούρκων και Κούρδων σε γερμανικό αεροδρόμιο! (βίντεο)

από fimotro
Επεισόδια μεταξύ Κούρδων διαδηλωτών και Τούρκων σε γερμανικό αεροδρόμιο.  Οι Κούρδοι πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας, με πανό που έγραφαν: «Φασίστα Ερντογάν», διαμαρτυρόμενοι για τις τουρκικές επιχειρήσεις κατά των Κούρδων στην επαρχία της Συρίας, Αφρίν.

Οι Τούρκοι, προφανώς, αντέδρασαν βλέποντάς τους να διαμαρτύρονται κατά του Προέδρου τους και κάπως έτσι άρχισε ο καβγάς, που δεν άργησε να βγει εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Αννόβερου, περίπου είκοσι άτομα ενεπλάκησαν στον καβγά, ενώ δύο από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά.

Η Τουρκία ξεκίνησε επιχείρηση κατά των Κούρδων ανταρτών της Συρίας, στην Αφρίν, κοντά στα σύνορα των δύο χωρών, με την κατάσταση να ξεφεύγει και να μετατρέπεται σε πολύνεκρη μάχη, με θύματα και αμάχους.

Οι ΗΠΑ, σύμμαχοι των Κούρδων της Συρίας στη μάχη κατά του ISIS αντέδρασαν στην τουρκική στρατιωτική επιχείρηση, όπως και ο ΟΗΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα