20 Απριλίου 2024 / 11:41 πμ
20 Απριλίου 2024 / 11:41 πμ

Άγρια κόντρα Καμμένου – Βορίδη στη Βουλή

από fimotro

Θετικά αποτίμησε τη συμφωνία του Eurogroup από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως κατέρρευσε πολιτικά  η προσπάθεια της αντιπολίτευσης να στηριχθεί στην καταστροφολογία.

«Είναι η πρώτη μέρα που τα 2ετη και 10ετη ομόλογα έχουν τα χαμηλότερα επιτόκια της 7ετίας της κρίσης», ανέφερε.

Τα συγκεκριμένα νούμερα, κατά τον κ. Καμμένο, επιβεβαιώνουν ότι η διαπραγμάτευση ήταν επιτυχημένη και ότι η οικονομία οδεύει προς την ανάπτυξη.

Δίνοντας ως παράδειγμα την αναβάθμιση από τον οίκο αξιολόγησης Moody’s ο υπουργός Εθνικής υποστήριξε πως είναι «ξεκάθαρο που πάει η οικονομία».

«Οι θετικές εξελίξεις ξεκίνησαν με την απόφαση του Eurogroup», υποστήριξε τονίζοντας πως βρισκόμαστε «μια ανάσα από τις αγορές».

«Η οικονομία παίρνει μπρος και εσείς μένετε στο παρελθόν», υποστήριξε.

«Ό,τι και να κάνετέ αυτή η κυβέρνηση στήνεται σε μια συμφωνία που δεν σπάει ποτέ», πρόσθεσε.

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους στη Νέα Δημοκρατία για την αντιπολιτευτική της στάση λέγοντας πως ο «αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πετά την μπάλα στην εξέδρα».

Αναφερόμενος στη συνομιλία του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη και το Noor-1 ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «αστειότητες» τα όσα γράφονται σε ΜΜΕ που σχετίζονται με συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «πρακτικές εκφοβισμού» ώστε να σταματήσει ο έλεγχος για τον Ευ. Μαρινάκη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΑΝΕΛ είπε σε πολύ υψηλούς τόνους πως δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με τον Ευ. Μαρινάκη αφού όπως είπε και ο ίδιος του ο αδερφός του να ήταν μπλεγμένος στα ναρκωτικά θα τον κατήγγειλε.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε πως «μέσα στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν άτομα που ζουν από το Βαγγέλη Μαρινάκη» και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Μάκη Βορίδη που εργάζεται ως δικηγόρος και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο (σύντροφο της της Αλεξίας Μπακογιάννη) που εργάζεται στα «Παραπολιτικά».

Μ. Βορίδης σε Π. Καμμένο: Είστε απολογούμενος, δεν είστε κατήγορος

«Παίρνει τέσσερις φορές τον ισοβίτη ο υπουργός για μια υπόθεση ναρκωτικών. Μιλούν για μια συγκεκριμένη υπόθεση.

Και μετά ο καταδικασθής στέλνει μήνυμα στον υπουργό και ρωτάει θα έρθει; Και μετά εμφανίζεται η εισαγγελέας – εκτός της περιφερείας της- και πάει να πάρει κατάθεση. Και όταν μετά από αυτά δημοσιεύονται συνομιλίες ανακριτικού υπαλλήλου που ακούγεται να λέει στον καταδικασμένο: «Μα ο Μαρινάκης έιναι αθώος, δεν με ενδιαφέρει, πρέπει να καταδικασθεί. Γιατί έτσι θα συνδεθεί με τον Μητσοτάκη».

Ο κ. Καμμένος τον γνωρίζει τον ανακριτικό υπάλληλο; Να μας δώσετε πειστηκές εξηγήσεις, αντί να κατηγορείτε την αξιωματική αντιπολίτευση. Είστε απολογούμενος, δεν είστε κατήγορος», σχολίασε ο Μάκης Βορίδης.

Π. Καμμένος: Καταθέστε πρόταση μομφής αν έχετε τα… άντερα

Απαντώντας στον Μάκη Βορίδη που νωρίτερα είχε πάρει το λόγο επί προσωπικού ο Πάνος Καμμένος είπε: «Ας κάνει τη δουλειά του στα δικαστήρια. Εδώ να μιλά με πολιτικά επιχειρήματα. Καταθέστε πρόταση μομφής ή αίτημα για προανακριτική. Δεν σηκώνουμε απειλές. Αν έχετε τα “άντερα” καταθέστε τώρα πρόταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα