19 Απριλίου 2024 / 1:56 μμ
19 Απριλίου 2024 / 1:56 μμ

Άγρια επεισόδια σε Ειρηνοδικεία για τους πλειστηριασμούς…

από fimotro

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου αναμένεται να πλειστηριαστούν 29 ακίνητα. Ξύλο, βρισιές και συνθήματα συνέθεσαν το έκρυθμο κλίμα που επικρατεί μεταξύ των κινημάτων με τα ΜΑΤ στο κτίριο της οδού Λουκάρεως, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών.

Το παρών στο Ειρηνοδικείο έχουν δώσει μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω, της Λαϊκής Ενότητας και του ΠΑΜΕ στα οποία δεν επιτρέπεται η είσοδος εντός του δικαστικού χώρου όπου θα πραγματοποιηθούν οι πλειστηριασμοί.

Σημειώνεται ότι σήμερα επίσημα ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Συμπλοκές ΜΑΤ- διαδηλωτών στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, επί της Αριστοτέλους μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών.

Σύμφωνα με το voria.gr, διαδηλωτές ζήτησαν αρχικά την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων​ και στη συνέχεια άρχισαν να σπρώχνουν τους άνδρες των ΜΑΤ, προσπαθώντας να εισέλθουν στο κτήριο. Οι αστυνομικοί απάντησαν απωθώντας τους με τις ασπίδες. Τελικά, οι διαδηλωτές αποχώρησαν χωρίς να μπουν στο κτήριο και κινήθηκαν προς την Τσιμισκή.

Νέα ένταση σημειώθηκε όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στο γραφείο της συμβολαιογράφου Ιωάννας Μπιλίση-Χρουσαλά και τα ΜΑΤ επίσης τους απώθησαν.

Τα μέλη του Συντονισμού πραγματοποιούν πορεία κατά των πλειστηριασμών σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στο ΥΜΑΘ όπου φώναζαν συνθήματα και ανάρτησαν αφίσες στην είσοδο του υπουργείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα