28 Μαρτίου 2024 / 3:39 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:39 μμ

Άγρια επεισόδια και πάλι στα Εξάρχεια

από fimotro

exarcheiaΕπί ποδός βρίσκονται οι αρχές για τα συλλαλητήρια στις μεγάλες πόλεις με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ηδη «έπεσαν» οι πρώτες μολότοφ στα πέριξ των Εξαρχείων, ενώ ξεκίνησε ο πετροπόλεμος προς τους αστυνομικούς.
Νωρίτερα, αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα τα οποία μετέτρεψαν σε οδοφράγματα στην συμβολή Μπενάκη και Σόλωνος. Επεισόδια σημειώνονται και στην οδό Στουρνάρη με φωτιές στα οδοφράγματα, ενώ οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μια ισχυρή φωτοβολίδα με πιστόλι.
Στις οδούς Στουρνάρη και Σπύρου Τρικούπη με Τοσίτσα συνεχίζονται αυτή την ώρα, τα σοβαρά επεισόδια, με ομάδες αντιεξουσιαστών να πετούν συνεχώς, βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες “απαντούν” με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Επεισόδια στα Εξάρχεια: «Επεσαν» οι πρώτες μολότοφ – Πετροπόλεμος με αστυνομικούς
Οι αντιεξουσιαστές πετούν εκτός από μολότοφ και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, όπως φωτοβολίδες.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 18 προσαγωγές και οι προσαχθέντες οδηγούνται στη ΓΑΔΑ.
Η πορεία στην Αθήνα
Στην Ομόνοια ολοκληρώθηκε με συμμετοχή περί των 2.000 ανθρώπων η πορεία που πραγματοποίησαν οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικοτήτων αντεξιουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Επεισόδια στα Εξάρχεια: «Επεσαν» οι πρώτες μολότοφ – Πετροπόλεμος με αστυνομικούς
Νωρίτερα οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση στα Προπύλαια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα