25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Άγνωστο προς το παρόν πότε θα επιστρέψουν στην Αθήνα οι Θεσμοί

από fimotro

Μυστικοπάθεια κυριαρχεί τα τελευταία 24ωρα στη διαπραγμάτευση, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα επιστρέψουν τα κλιμάκια στην Αθήνα, ούτε αν είναι ακόμα εφικτό να κλείσει η τεχνική συμφωνία στο Eurogroup της 7ης Μαρτίου. Η αβεβαιότητα επιτείνεται περαιτέρω από τις συνεχείς ανατροπές στη ροή των γεγονότων.

Euroworking group

Το Euroworking group έληξε προχτές το βράδυ με μια έκκληση να επιστρέψουν τα κλιμάκια στην Αθήνα, αλλά χωρίς να καθορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής. Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικά αγκάθια της διαπραγμάτευσης είναι αν ο βαρύς πέλεκυς στις συντάξεις θα πέσει το 2019 ή το 2020, όπως επίσης και τα εργασιακά.

Χτες το πρωί, η κυβέρνηση επιχείρησε να αντιστρέψει το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί από σειρά δημοσιευμάτων. Κατ’ αρχάς, αξιωματούχος του Μαξίμου έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας σχετικά με την επιστροφή των κλιμακίων: «Τα κλιμάκια μπορεί να επιστρέψουν ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο».

Στη συνέχεια αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών διέψευσε με πολύ… εγγλέζικο χιούμορ τα δημοσιεύματα περί σύγκρουση Τσίπρα-Τσακαλώτου: «Η φημολογία για τις δήθεν διαφωνίες του υπουργού Οικονομικών με τον Πρωθυπουργό βασίζονται στην ίδια στέρεη βάση με την επιστημονικότατη και εμπεριστατωμένη άποψη ότι «ο γάμος είναι η βασική αιτία των διαζυγίων.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα