28 Μαρτίου 2024 / 9:37 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:37 μμ

Άγνωστοι δράστες κατέβασαν αστυνομικούς από περιπολικό και το βανδάλισαν!!!

από fimotro

Ομάδα αντιεξουσιαστών περικύκλωσε περιπολικό της αστυνομίας, στην οδό Μαυροματέων (πίσω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων) στις 11:30π.μ και ακινητοποιώντας το, προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές, υποχρεώνοντας τους αστυνομικούς να το εγκαταλείψουν.

Ήταν 11:20 το πρωί όταν ένα περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα Μαρκοπούλου που μετέφερε έναν Μπαγκλαντεσιανό που είχε συλληφθεί για παρεμπόριο βρέθηκε στην περιοχή με προορισμό τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Όταν το περιπολικό έγινε αντιληπτό μια ομάδα περίπου 20 αντεξουσιαστών, όπως διαβίβασαν οι δύο αστυνομικοί στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, επιτέθηκε στο όχημα και το ακινητοποίησε.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν την τελευταία στιγμή να εγκαταλείψουν το περιπολικό αφήνοντας το έρμαιο στις ορέξεις των αντεξουσιαστών που άρχισαν να προκαλούν φθορές σε αυτό ενώ μέσα στο όχημα παρέμενε ο άνδρας από το Μπαγκλαντές, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο των αντεξουσιαστών.

Όταν όμως στο σημείο έφτασαν τρεις μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ οι περίπου 20 ταραξίες διασκορπίστηκαν στα γύρω στενά.

Όσο για τον Μπαγκλαντεσιανό αυτός τελικά δεν απέδρασε αλλά έμεινε στο όχημα.

Πλέον διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα